Naše realizace

Dětský pokojíček pro roční holčičku

Základ pokojíčku pro holčičku - vestavěný nábytek + malba

Na dětský pokojíček pro roční holčičku bylo kladeno hned několik požadavků. Těmi zásadními bylo minimum nákladů a využitelnost na co nejdelší možnou dobu, ve druhé řadě pak postel s patrem.

Koncept tohoto dětského pokoje spočívá v hlavní investici do vestavěného nábytku, který i přes hravou barvitost vydrží a poslouží dceři klientky minimálně do náctiletého věku. Ve skříni je také zakomponován pracovní kout. Patrová postel je stavěna tak, aby se v horní části mohlo případně doplnit lůžko namísto současného hracího prostoru a na velká okna byla koupena zatemňovací roleta na míru. Malbu na zdi tvoří barevná zvířátka na magnetickém podkladu.

 

Projekt a realizace byly připraveny pro maminku samoživitelku s dcerkou v Ústí nad Labem.

Kuchyně na míru ve vysokém bílém lesku

Kuchyňská linka ve vysokém bílém lesku

Zpracování návrhu kuchyně ve vysokém bílém lesku v kombinaci s čistou světle šedou pracovní deskou. Záda kuchyně připraveny pro skleněný panel.

Kuchyně v moderním designu propojená s obývacím pokojem. Ke kuchyňské lince bude dovyráběn jídelní stůl.

Celkový koncept interiéru má působit čistě a moderně a má nabízet velké množství úložného prostoru. Barevná kombinace interiéru se bude nést v bílo-šedo-žlutých tónech.

 

Projekt a realizace byly připraveny pro mladý pár do novostavby v Dobroměřicích.

Kuchyně na míru a návrh interiéru obývacího pokoje

Obývací pokoj s kuchyní v Kolíně

Zpracování návrhu obývacího pokoje a kuchyně v eklektickém stylu s barevnými prvky v tyrkysové a žluté barvě.

Kuchyně v rustikální podobě v dekorech standardní bílé a dubu bardolino.

Celkový koncept interiéru měl působit útulně a především měl splňovat nároky obývajícího manželského páru.

 

Projekt a realizace byly připraveny do developerské novostavby v Kolíně.

Kuchyně na míru s atypickými prvky

Atypická kuchyně Kryry

Rekonstrukce stávající nevyhovující kuchyně v tmavém dřevodekoru. Původní prostor celý obložen dřevěnými obložkami.

Klientka trvala na výrazném prosvětlení celého prostoru, vyřešení atypického půdorysu v co možná nejucelenější komplex nábytku s velkým množstvím úložného prostoru.

Pro realizaci byla zvolena bílá kuchyňská linka s prvky v královsky modré barvě, kterou si klientka přála zakomponovat do prostoru.

 

Projekt a realizace byly připraveny do starého cihlového domu v Kryrech.

a další